Топузаков и Христов тренират Левски 14.07 | 12:17

Помощниците на Николай Митов ще водят отбора до назначаването на нов треньор

От Божидар Азманов

Помощниците на Николай Митов Мариян Христов и Елин Топузаков изведоха Левски за първа тренировка на българска земя след провала срещу Иртиш в Казахстан.

 

Припомняме, че "сините" се прибраха от Павлодар вчера, а футболистите бяха скрити от гнева на феновете и не се появиха нито на аерогарата, нито на "Герена".

 

Днес, в отсъствието на уволнения Митов, Христов и Топузаков заедни с кондиционния треньор Ясен Екимов изведоха тима за тренировка на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов".

 

Единственият отсъстващ от заниманието бе Кристовао Рамос, който по всяка вероятност има травма.

 

Отделно от своите съотборници тренираха Нуни Пинто и Шюрд Арш. Португалецът е контузен и не взе участие в реванша с Иртиш, а Арш изостава в подготовката.

 

Топузаков и Христов ще водят Левски до назначаването на нов треньор. Вчера на летище София Наско Сираков обяви, че иска това да е Станимир Стоилов, но по-късно оповести, че този вариант е отпаднал.

 

Самият Стоилов също отрече, че ще се връща на "Герена".

 

Очаква се до утре вечер да е известно името на новия наставник на 26-кратните шампиони. Един от вариантите в лицето на Люпко Петрович вече отпадна.

 

Не се изключва обаче и вариантът двамата да да изведат тима за първия мач от шампионата с Ботев (Пловдив) след седмица. Двамата обаче нямат необходимия лиценз.

 

При такова развитие на ситуацията като старши-треньор може да бъде записан Антони Здравков, както стана преди време, когато Георги Иванов водеше Левски без тапия.

Водещи

Най-четени