Травмата на Гаджев създава главоболия на Илиан Илиев 27.03 | 17:13

Пламен Илиев от летището на "Герена" за тренировка

От Божидар Азманов

Контузията на Владимир Гаджев създава доста усложнения за наставника на Левски Илиан Илиев.

Снощи халфа на "сините" получи травма в коляното по време на квалификацията с Дания в Копенхаген и бе заменен през второто полувреме.

Към този момент не е ясно дали контузията е сериозна, но футболистът е под въпросителна за двубоя с Черно море от 19-тия кръг на А група.

Ако Илиев реши да даде почивка на Гаджев за гостуването на "Тича" за титулярно място срещу "моряците" ще се борят Даниел Димов и Орлин Старокин, който по принцип е краен бранител.

В момента халфовата линия на "сините" е отслабена, тъй като капитанът Станислав Ангелов бе изваден от състава до второ нареждане. На неговото място във Варна по всяка вероятност ще действа Рене Михелич, който се представи добре в контролата със Славия и дори отбеляза попадение.

В заниманието на 26-кратните шампиони днес участие взе и вратарят Пламен Илиев, който бе част от състава на националния селекционер Любослав Пенев за мачовете с Малта и Дания. Младият страж, който не остана на резервната скамейка и в двете срещи не получи никаква почивка и веднага след пристигането си в София се включи в заниманието на Левски.

"Сините" пътуват за Варна в петък, като отборът ще ползва самолет, за да стигне до морската столица. Двубоят с Черно море е в събота, 30 март, от 15 часа.

Водещи

Най-четени