Трансферна бомба: Лудогорец купи звезда на Ботев (Пд) 01.07 | 17:56

"Канарчетата" продадоха на "орлите" Абел Анисе

От iNews.bg

Футболният шампион на България Лудогорец осъществи поредния си трансферен удар, след като днес привлече една от големите звезди в селекцията на Ботев (Пловдив) националът на Мадагаскар Абел Анисе.

Така финансовата криза, която внезапно настъпи в Ботев със законовите проблеми на основния спонсор на клуба, започна да намира своите резултати в продажбата на някои от основните футболисти на тима, като се очаква да бъдат продадени и някои от останалите играчи с високи заплати като Юнес Хамза и Феребори Доре.

Абел Анисе дойде в Ботев точно преди една година - през лятото на 2013, когато бе привлечен от ЦСКА, а преди да отиде при "армейците" мадагаскарецът защитаваше цветовете на Черноморец (Бургас).

С Ботев полузащитникът записа точно 50 официални мача, в които реализира 11 гола и бе един от ключовите футболисти в селекцията на Станимир Стоилов, който също вече не е в тима.

Възпитаниците на Любослав Пенев започват участието си в Лига Европа в четвъртък (3 юли), когато от 19:45 часа посрещат на стадион "Лазур" в Бургас представителя на Сан Марино - Либертас в мач от първия квалификационен кръг на турнира.

Водещи

Най-четени