Трансферни слухове за ЦСКА и Левски 07.02 | 09:00

Иван Стоянов близо до ЦСКА, а Левски преговаря с бразилец

От Краси Киров

Трансферните слухове около Левски и ЦСКА не спират. Българските клубове все още могат да привличат играчи, като и двата ни гранда са се насочили предимно към свободни агенти.

Бразилец с много интересна и добра визитка е пред трансфер в Левски. 29-годишният халф Рафаел Бастос, който в момента играе за Ал Насър (Саудитска Арабия) може да премина при "сините" като свободен агент, твърди "Стандарт". В момента текат преговори между двете страни като основен проблем се оказва заплатата на футболиста.

Той е играл за португалския Спортинг (Брага), а след това отиде в румънския Клуж. С отбора от северната ни съседка игра в Шампионската лига в две последователни години и се разписа на два пъти срещу бившия си клуб от Португалия.

В отбора на ЦСКА пък са на часове от подписа на Иван Стоянов, твърди "Труд". Бившият играч на Лудогорец разтрогна по взаимно съгласие договора си с шампионите и ще бъде без трансферна сума за ЦСКА.

Ако иска обаче да се завърне в клуба, където игра през 2009 година, то Иван Стоянов трябва да намали заплатата си спрямо новата политика на ЦСКА.

Водещи

Най-четени