Треньорът на Стяуа оптимист преди мача с Лудогорец 26.08 | 20:25

Константин Гълка се радва на подкрепата на феновете на ЦСКА

От iNews.bg

Наставникът на Стяуа Константин Гълка изрази оптимизъм за класирането на неговия тим в Шампионската лига.

Утре румънците се изправят срещу Лудогорец във втората решитлна среща за място в заветните групи. Преди седмица в Букурещ те се наложиха с 1:0.

"Със сигурност този мач ще бъде много по-труден от двубоя в Букурещ. Лудогорец ще рискува повече. Още повече, че играе пред собствена публика.

Вярвам, че ще създадем голови положения, които ще реализираме. Стяуа ще атакува и ще търси головите положения", сподели Гълка на пресконференцията преди мача..

"Играем в България и съм наясно, че ще дойдат много фенове на ЦСКА. Радва ни това, че феновете на ЦСКА ще ни подкрепят. За мен резултатът 1:0 е много добър. Лудогорец е много силен отбор", добави той.

Специалистът уточни, че Танасе и Арлаускис все още се възстановяват и след днешната тренировка ще преценява кой ще излезе на терена утре.

"Оптимисти сме преди мача с Лудогорец. Вярвам, че ще спечелим. Равенството също ни устройва. За сега мислим само за мача. Не мислим за дузпи", продължи Гълка, който призна че харесва Марселиньо и Фабио Ешпиньо от българския тим.

"Липсата на Кипчиу ще се усети, но се надяваме, че футболистът, който ще го замести ще се справи също толкова добре. Ние идваме тук, за да спечелим. Със сигурност Лудогорец ще рискува повече", заключи Константин Гълка.

Водещи

Най-четени