Тъжно ми е за грешката, призна Сани Жекова 16.01 | 16:40

Българката разочарована от четвъртото си място на Световното

От iNews.bg

Сноубордистка №1 на България Александра Жекова изрази съжаление за днешното четвърто място в бордъркроса във финала на Световното първенство в Крайшберг, Австрия.

Българката бе брилянтна в полуфиналната серия и остави опонентките си зад гърба си, но в решаващия старт не успя да започне добре, което и в крайна сметка не й позволи да се пребори за медал.

Използвайки социалните мрежи, Сани Жекова сподели разочарование от случилото се, но и с оптимизъм добави, че очаква още по-добри резултати в бъдеще.

Красавицата благодари и на българските фенове, които отново я подкрепиха във важното състезание.

"Фал старт на финала, коства възможността ми да се състезавам равностойно с конкурентките си за медал..Жалко, че вратата не падна когато трепна, а аз стартирах..Тъжно ми е, за грешката, която допуснах, от желание да бъда най-бърза, но все пак съм удовлетворена, че постигнахме един добър резултат с отлично каране в елиминациите. Имам още много потенциал, който се надявам да съумея да използвам по-добре оттук нататък..Благодаря ви за подкрепата и енергията, която ми вдъхвате:)!", написа Жекова в социалната мрежа.

Водещи

Най-четени