УЕФА ще разследва картоните на Рамос и Алонсо 05.04 | 21:10

Футболистите на Реал Мадрид си изкараха жълти картони, които ще ги извадят от реванша в Истанбул

От Краси Киров

Европейската футболна централа УЕФА чака официалния доклад на съдиите от 1/4 финала от Шампионската лига Реал Мадрид-Галатасарай (3:0), за да реши дали да предприеме действия срещу Серхио Рамос и Шаби Алонсо.

Футболистите на "лос бланкос" си изкараха жълти картони, които ще ги извадят от състава на Жозе Моуриньо за реванша в Истанбул в сряда. 

След края на мача се появиха съмнения, че испанските национали нарочно са си изкарали картоните, за да влязат чисти в полуфиналите и да играят без притеснение, че могат да пропуснат единия полуфинал или евентуален финал. 

УЕФА ще изчака официалния доклад на главния рефер Одар Моен и делегатът на срещата Бари Брайт преди да предприеме действия срещу футболистите на Моуриньо. 

Ако от централата накажат Алонсо и Рамос, това няма да е първото им наказание, заради подобна проява. Преди 2 сезона в предпосления мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Аякс, двамата си изкараха жълти картони след като проведоха кратко "съвещание" на тъч линията с португалския си треньор.

Тогава  санкционията бе само парична, но ако съмненията се потвърдят, този път едва ли ще се разминат толкова леко.

Водещи

Най-четени