Уволниха директора на "Арена Армеец" 07.02 | 15:44

Неуредици покрай управлението на залата са причина за уволнението

От Ивайло Ачев

Директорът на столичната многофункционална зала "Арена Армеец" Венцислав Генков е уволнен. Информацията беше потвърдена от източници на iNews.

Генков е бил освободен от длъжност заради неуредици около управлението на съоръжението. Крещящ е казусът с фирма, която събира такса за паркинга на залата от посетители - 3 лева на час. Паркингът е безплатен и не би следвало да бъде събирана такса от посетителите на залата, които го ползват.

Събиран е и наем за благотворителното събитие в подкрепа на журналиста Рачо Колев, който се нуждае от средства за операция. Колев се бори с рядка форма на левкимия. Наемът от 300 лева ще бъде възстановен

Заместникът на Генков се казва Ивайло Георгиев. Досега той е бил съветник по кризисните на финансовия министър Симеон Дянков. Има диплома по физика.

Георгиев не коментира какви промени ще прави в управлението на залата, пише Sporta.bg. Според него е необходимо да се направи добър маркетингов план и залата да се рекламира като лице на България както в страната, така и извън нея.

Най-четени