Уникалните изпълнения на Данчо Йовчев от бенефиса в "Арена Армеец" 25.02 | 16:39

Вижте видео с разтърсващи кадри от представлението на великия гимнастик

От Краси Киров

Два дни след бенефиса на Йордан Йовчев и емоцията продължава да ни държи.

Шоуто в "Арена Армеец София" беше толкова прекрасно, че когато днес започнахме да преглеждаме съвсем суровите си кадри с видео, отново се пренесохме там.

Вчера Данчо беше рожденик и ние му пожелахме на добър час. Кураж той си има, доказвал го е десетки пъти, може би ще му е нужен и малко късмет, за да може като ръководител да създаде подходящи условия за развиването на талант, който да го задмине.

Може би всеки, който си постави тази цел, трябва да знае и през какво е минал Йовчев и за целта препоръчваме едно задължително четиво - поредицата на Иво Вецев "Пътят през спомените на легендата Йордан Йовчев".

Но нека се върнем на съботната вечер, когато хиляди погледи бяха вперени в "Арена Армеец". Данчо заслужаваше това шоу, заслужаваше перфектните изпълнения, заслужаваше това усещане за класа, витаещо в Залата. Защото когато човек дава най-доброто от себе си, той заслужава да получи най-доброто от нас.

Видеo с невероятните отигравания на Данчо Йовчев от бенефиса, както и уникалната атмосфера в залата при последното му изпълнение, може да видите в Sportuvai.bg

Най-четени