Фенове на ЦСКА на война с Домусчиев 05.02 | 10:34

Вижте какъв надпис виждат 2 млн. софиянци

От iNews.bg

Фенове на ЦСКА обявиха спрей война на Кирил Домусчиев. Босът на Лудогорец от доста време стреля вербално срещу клуба, в който преди време бе шеф. Тежките думи на бизнесмена към "червените" явно са изнервили до краен предел привърженици на "армейците". Доста от тях откровено нападат Домусчиев из социалните мрежи и форумите на сайтовете. На някои от тях обаче това не им е достатъчно и решиха да пробват и по интересни методи.

Те директно обявиха спрей-война на Кирил Домусчиев, когото наричат "Домус ага". Огромен надпис с червен спрей "Домус ага - враг на ЦСКА" се пръкна на в кв. "Младост", на място, където минава метрото. Написаното вече набира популярност във Фейсбук и се разпространява из фен-групи на "червените" с голям кеф и одобрение.

С по-малки букви до обидното за Домусчиев послание се мъдри и друг красноречив текст - "Eфбет курви". Това по всяка вероятност е инспирирано от факта, че въпросната букмейкърска къща официално стана спонсор на аматьорския ЦСКА 1948, който отлюспи запалянковци на клуба и който иска да рита на Армията. 

Sporta.bg узна от запознати, че в най-скоро време спрей-войната срещу председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще залее и други части на столицата, така че да стане достояние на около 2-та милиона души, живеещи в града.

Любопитната снимка можете да видите на страницата Sporta.bg.

Водещи