Фенове оправят проблемите на Левски 27.10 | 12:28

Станислав Ангелов изля душата си след загубата с 2:3 от Черно море

От iNews.bg

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов изля душата си след загубата с 2:3 от Черно море в мача от 1/8 финалите за купата на България. Пелето благодари на феновете за подкрепата, като заяви, че те са довели нещата до изравняване от 0:2.

В "синия" клуб имат вътрешни проблеми, твърди бившият треньор Люпко Петрович, на което се дължи и неговата оставка. Ангелов пък се надява верните фенове да измъкнат Левски от дупката. И тяхната подкрепа да стабилизира трусовете в клуба. Отборът все пак е лидер в Първа професионална лига.

ЕТО КАКВО НАПИСА СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ

"След подобен мач е трудно да прикриеш емоцията и разочарованието си. Трудно е да преглътнеш загубата. Хилядите, чието сърце бие в ритъма на Левски, днес преживяха низ от емоции. От миговете на екстаз при започнатия обрат, до разочарованието от крайния резултат и отпадането от турнира за Купата на България."

Един вик обаче ехтеше с еднакъв ентусиазъм, въодушевление и вяра: "Сърце и душа за Левски София". Сектор "Б" не спря и за секунда да подкрепя отбора. Увлече целия стадион. 120 минути всеки възглас, всеки вик даваше криле на играчите."

Цялото изказване на Пелето можете да видите на страницата Sporta.bg.

Водещи

Най-четени