Феновете на Левски към Батков: Стига си мишкувал 29.10 | 18:40

Сектор "Б" изригна срещу собственика на "сините"

От iNews.bg

Собственикът на Левски Тодор Батков обра негативите след днешната позорна загуба на "сините" с 0:2 от Монтана в първи 1/8-финал за Купата на България.

Срамното поражение дойде само дни след шестата поредна загуба от ЦСКА във Вечното дерби, което и съвсем преля чашата на търпение сред феновете на клуба.

Част от тях, представляващи "Фонд Сектор Б" публикуваха гневна декларация срещу собственика на "сините", призозавайки го да напусне клуба и да отговори на някои въпроси относно случващото се на "Герена".

Ето какво написаха феновете на Левски без редакторска намеса:

Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!

Смени 200 треньора, 600 футболисти, употреби всички легенди като бушони, зад които да се скриеш. Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва.

Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари.

Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.

Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?

П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?

Водещи

Най-четени