Фернандо Торес се завърна с два гола, Реал Мадрид аут от Купата на краля 16.01 | 09:27

След 2:2 на "Сантяго Бернабеу" носителят на купата отпадна

От iNews.bg

Носителят на трофея Реал Мадрид отпадна от турнира за Купата на Краля, след като тази вечер "лос меренгес" стигнаха единствено до равенство 2:2 при домакинството на Атлетико във втори 1/8-финален двубой от надпреварата.

 

Преди седмица воденият от Карло Анчелоти състав допусна поражение с 0:2 на "Висенте Калдерон", а днешното реми се оказа достатъчно на "рохибланкос", за да продължат към 1/4-финалите. Там Атлетико вече очаква Барселона, който има протоколен реванш с Елче по-късно тази вечер.

И двете попадения за Атлетико в двубоя бяха дело на завърналия се Фернандо Торес, който се разписа в първите минути на двете полувремена. Първото попадение на Ел Ниньо бе и рекордно бързо за Атлетико на "Сантяго Бернабеу" в историята на столичния клуб.

Точни за Реал Мадрид бяха Серхио Рамос и Кристиано Роналдо, който показа Златната топка пред "Бернабеу", но техните попадения се оказаха крайно недостатъчни за нещо повече.

Така на 1/4-финалите Барселона и Атлетико ще ни предложат ново голямо дерби от надпреварата, освен ако Елче не направи чудото и не заличи петте гола пасив, които записа в първия двубой с каталунците на "Камп Ноу".

Повече информация за мача вижте на Sporta.bg

Водещи

Най-четени