Фиорентина чака за юбилея на Левски 14.04 | 21:40

"Виолетовите" договорени, но се чака отговора на Лацио

От Иво Вецев

Председателят на фондация "100 години Левски" Константин Папазов разкри, че организацията на юбилея на "сините" ще струва около 700 хиляди лева. В същото време той разкри, че желанието на феновете е Лацио да бъде съперникът за мача в чест на 100-годишния юбилей на 26-кратните шампиони.

"Юбилеят ще струва около 700 хиляди лева, а предпочитаният съперник от феновете е Лацио", сподели треньорът на баскетболния Левски, споделяйки че ако не се стигне до договорка между двата отбора, срещу "сините" ще играе Фиорентина.

"Правим всичко възможно да са те. до 48 часа ще ни кажат дали са съгласни - ако не, имаме съгласието на Фиорентина. Най-важното за един клуб е великото име и феновете - оттам нататък нещата се надграждат".

Тити сподели, че се надява феновете на тима да помогнат на фондация "100 години Левски" с организацията на юбилея и в същото време изрази надежда, че събраните средства, които останат неизползвани, ще бъдат дадени на ДЮШ на клуба.

"Левски може да мине по най-дългата пътека, но пак ще е най-успешният отбор. Левски е недостижим от към години, история и резултати. В деня на самия празник ще направим едно много хубаво нещо. Празникът не е само на футболния клуб, но и на феновете, които го обичат. В България има много богати левскари и смятаме, че това е един изключителен празник, за който ще съберем средства, които впоследствие да се използват в ДЮШ".

Накрая Папазов се опита да потуши страстите между феновете и Тодор Батков, между които има сериозни пререкания през последните седмици.

"Левски е в тежко финансово положение и Батков е останал сам и само трупа негативи, В нашата народопсихология винаги се търси виновник. Не съм адвокат на Батков, но грешката в никакъв случай не е само на един човек. Не ме интересува кой управлява Левски - интересува ме феновете да вярват в каузата ни", завърши Тити.

Водещи

Най-четени