Фулъм намери с кой да замени Бербатов 29.01 | 14:35

Костас Митроглу ще бъде новият нападател на "Уайт Харт Лейн"

От Божидар Азманов

Фулъм е съвсем близо до привличането на нападателя на Олимпиакос Костас Митроглу, гръмнаха медиите на Острова.

Според информациите лондончани ще дадат 11,5 милиона паунда за гръцкия национал и ще му предложат контракт за четири години, който ще му донесе 8,24 милиона паунда.

В гръцката преса пък побързаха да изразят задоволство, че във Фулъм Митроглу ще се събере със съотборника си в националния тим Йоргос Карагунис.

От Олимпиакос обаче отрекоха информациите, като заявиха, че сделка може да има, ако от Фулъм предложат не по-малко от 15 милиона евро или 12,36 милиона паунда.

Контрактът на Митроглу с гръцкия шампион е до 2017 година. Той има 14 гола в 11 мача в гръцкия шампионат, което го прави голмайстор на Суперлигата до този момент. От ноември насам обаче Митроглу не е играл заради травма.

Снощи Димитър Бербатов игра при поражението на Фулъм от Суонси с 0:2, но не успя по никакъв начин да помогне на тима си да спечели нещо. Напротив, българина дори имаше вина за втория гол на тима от Уелс.

Бербатов пък е далеч от формата, която демонстрираше през миналия сезон и вече заяви желание да си тръгне, но мениджърът на "котиджърс" Рене Мюленстийн бе категоричен, че оферти за него няма и той остава.

Привличането на Митроглу обаче отваря вратата на Бербатов пред Бербатов. Вече стана ясно, че Тотнъм е готов да извади 1,5 милиона паунда за българина. Трансфер на "Уайт Харт Лейн" пък ще позволи на Бербатов да остане не само в Англия, но и в Лондон.

Водещи

Най-четени