Хари Реднап също похвали Бербатов 14.12 | 19:42

"Той може да играе за всеки клуб в страната", заяви мениджърът на К.П.Р.

От Константин Симидчийски

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап отправи комплименти по адрес на Димитър Бербатов, само ден преди двубоя между К.П.Р. и Фулъм на "Лофтус Роуд" в мач от 17-ия кръг на Премиършип.

"Рейнджърите" заемат последната 20-а позиция в таблицата със скромен актив от едва 7 точки, като срещу Фулъм Реднап ще преследва своя първи успех начело на тима.

В понеделник пък Фулъм прекъсна дългата си серия без успех в Англия, печелейки с 2:1 домакинството си на Нюкасъл. Димитър Бербатов не успя да се разпише срещу "свраките", но бе сред най-добрите на терена.

Хари Реднап от своя страна посочи, че българският таран на "котиджърс" все още разполага с нужната класа, за да играе за "всеки един отбор в страната".

"Мисля, че Бербатов бе най-добрият трансфер на лятото. Останах изненадан, че нямаше повече отбори, които да посегнат към него", заяви Реднап, който след края на миналия сезон бе освободен от Тотнъм.

"Мисля, че той все още може да играе за всеки един тим в Англия. Няма отбор, за който той да не е достатъчно добър", добави опитният специалист.

Вчера ласкаво за Бербатов се изказа и неговият съотборник на "Крейвън Котидж" Марк Шварцер, който изрази адмирации към техническите умения на благоевградчанина.

Водещи

Най-четени