Херо: До Нова година няма да се меся на Гонзо 12.08 | 17:43

Специалистът не е доволен от състоянието на "сините"

От iNews.bg

Димитър Димитров – Херо сам потвърди новината, че след Нова година ще стане треньор на Левски.

Причината е, че Георги Иванов е много по-добре запознат с моментната ситуация в клуба, а Димитров ще използва времето до края на полусезона, за да избистри селекцията на тима.

Той бе категоричен, че до януари месец няма да се бърка в работата на Гонзо, но неговият помощник Павел Колев ще започне работа при "сините" още сега.

Потвърждавам, че ще водя Левски след Нова година", започна Димитров.

Първо трябва да огледам селекцията, най-вече чужденците. Не искам да бързам и само от един или два мача да си създавам впечатления. Имам идеи какви играчи са нужни и къде има дисбаланс в състава, но това са детайли, които ще се уточняват във времето.

Левски не е в добро състояние, но проблемите са от доста време и са вследствие на много неща. Но хората, които работим в клуба трябва да опитаме да го изведем от това състояние", каза още Херо.

"Сметнахме, че след като Гонзо е участвал в селекцията и подготовката, той трябва да продължи да води тима, а аз да огледам варианти, които да подсилят тима. Гонзо е добре запознат със състоянието на тима, а сега трудно могат да се направят промени.

Няма да се меся на Гонзо, ако исках да го правя, щях още сега да стана треньор. Ако се допита ще му кажа мнението си, но когато застана на мостика, тогава аз ще взимам решенията. Петър Колев още утре ще бъде в София. Вярвам в качествата му. Той е един от хората, които има сериозен потенциал", заяви Херо.

Какво още каза Димитър Димитров за Левски вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени