Херо доведе двама от Черноморец на "Герена" 05.09 | 22:00

"Сините" отпратиха нападател от Чили

От iNews.bg

Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров доведе бившите футболисти на Черноморец Наджиб Амари и Жагурта Хамрун - Жужу на "Герена". Ако двамата се споразумеят със "сините" те ще трябва да вдигнат класата на тима в следващите месеци.

Преди няколко години Жужу бе един от най-класните футболисти на Черноморец в българския елит, а отличните му изяви за "акулите" му осигуриха и отличен контракт с турския Коняспор.

Имайки предвид, че класата на Жужу е добре позната в България, то той няма да кара пробен период на "Герена", а директно ще подпише договор с Левски. Амари обаче ще трябва да изкара пробен период.

След трудната победа над Черно море в последния кръг, Димитър Димитров потвърди, че основната му цел до Нова година ще бъде да работи по селекцията на "сините".

След Нова година Херо ще замени Георги Иванов като старши-треньор на клуба, докато Гонзо отново ще се концентрира върху функциите си на директор.

В същото време стана ясно, че чилийският нападател Маурисио Гомес няма да играе в Левски.

Очакваше се таранът да вземе участие в контролата с Ботев (Враца), която е утре от 18 часа на "Герена", но днес Гомес изобщо не тренра със "сините".

Така срещу врачани утре ще бъде изпробван само Алексис Алар, който се е подвизавал и в Монако.

26-кратните шампиони усилено търсят нападател, тъй като Георги Иванов-Гонзо разполага само с Валери Домовчийски, след като днес Валери Божинов подписа с Тернана.

Най-четени