Хигинс срещу Тръмп в повторение на финала от 2012 04.10 | 18:02

Финал преди финалът очаква зрителите на PTC Victoria Bulgaria Open

От iNews

Страхотно шоу ще има тази вечер в зала "Универсиада”, след като в мач от 5-ия кръг на PTC Victoria Bulgaria Open ще видим повторение на финала от 2012 между Джъд Тръмп и Джон Хигинс.

Победителите от двете издания на турнира до момента спечелиха първите си мачове безпроблемно с по 4:0, а схемата в надпреварата ги противопоставя още в самото начало, подобно на вчерашното дерби между Мърфи и Магуайър.

Джон Хигинс надигра безпроблемно МАйкъл Уилямс с 4:0 фрейма, въпреки че на моменти бъркаше лесни удари, а и играта в защитата на шампиона от миналата година куцаше.

Все пак той реализира няколко халф-сенчъри брейк, както и една стотица на стойност 110 точки. Асото взе своя двубой по подобен начин, като надигра младия талант Ашли с 4:0, реализирайки и сенчъри брейк.

Той изпусна инициативата едва в 4-ата партия, но Ашли сбърка при опит за развиване на основната група червени и подари фрейма на Тръмп.

Мачът ще бъде на телевизионна маса и ще може да го наблюдавате по Евроспорт, като програмата и точния час зависят от развитието на двубоите на тв масата.

Водещи

Най-четени