Хофенхайм пуска младоци срещу Лудогорец 05.12 | 10:59

Ядрото на отбора на Негелсман за мача ще е от дебютанти

От iNews.bg

Мениджърът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман даде големи надежди на феновете на Лудогорец преди гостуването на "орлите" в Германия на 7 декември в последен мач от групите на Лига Европа. Само една точка е нужна на родния шампион да се класира за елиминациите в надпреварата, а немците играят без напрежение, защото са последни в група "С" с 4 пункта и нямат шансове, припомня Sporta.bg.

Именно затова Нагелсман възнамерява да пусне на терена състав с ядро от млади играчи, които да получат награда под формата на участие в Европа. Те, от своя страна, ще трябва да впечатлят специалиста, че заслужават място в титулярния състав. Това е добра новина за Лудогорец, тъй като най-опасните оръжия на Хофе ще останат на скамейката или дори няма да са в групата за мача.

"Ще се опитаме да дадем надежда на гладни за футбол млади футболисти, които за първи път ще излязат на терена и ще искат да докажат, че имат място там. Няма значение, че надпреварата за нас е приключила. За тях обаче не е", заяви Нагелсман, който ще запази основните си футболисти за мача в Бундеслигата с Хановер.

Водещи