Христо Йовов разочарован, готов да напусне Левски 03.03 | 17:06

Спортният директор се чувства като изкупителна жертва

От iNews.bg

Христо Йовов си тръгна от стадион "Георги Аспарухов" изключително разстроен и заяви емоционално, че шансовете му да остане в Левски са нулеви.

Той заяви, че "няма да прави повече компромиси със себе си" и след среща със собственика Тодор Батков по-късно през седмицата ще обяви окончателното си решение дали си тръгва или не.

Йовов на първо четене обаче е сигурен, че не иска да остава в "синия" клуб, ако ситуацията не се промени. Той шокиращо разкри, че е пожелал да напусне още преди месец, когато "не всичко в клуба е било кристално чисто".

Въпреки че не го сподели пред медиите директно, бе очевидно, че Йовов е крайно разстроен от отношението на висшите ръководители към него.

След загубата с 1:0 от Локомотив (София) Тодор Батков намекна, че ще направи генерални промени и гласеше именно Йовов за изкупителна жертва за проваления сезон навръх 100-годишния юбилей.

Естествено, Бижутера се врече във вярност на Левски и напусна пресконференцията просълзен, като заяви, че "едва ли" ще работи в друг клуб.

Водещи

Най-четени