Христо Порточанов отново нападна БФС 30.01 | 20:06

"С Боби Михайлов ще се видят адвокатите ми", закани се бившият бос на Нефтохимик

От Константин Симидчийски

Някогашният президент на Нефтохимик Христо Порточанов отново се нахвърли на Българския футболен съюз и неговия президент Борислав Михайлов.

Бургаският бизнесмен коментира язвително утрешната среща между Михайлов и членовете на стария Изпълком, определяйки я като "махленска сбирка".

"Още една глупост на Боби, но това си е негов проблем. Това е махленска сбирка. Моите колеги 4 години бяха сложени в ъгъла и изведнъж отиват там. Каква работа имат при този човек, не ми е ясно. Това е унижение, обидно е. С него ще се видят моите адвокати в съда, когато прокуратурата повдигне обвинение", заяви Порточанов.

На 14 февруари предстои нов конгрес на БФС, а вчера окончателно стана ясно, че Борислав Михайлов няма да има опонент за президентския пост. Според Христо Порточанов, кандидатурата на настоящия шеф е останала единствена, заради нежеланието на двама претенденти за поста да участват в Конгреса.

Доскоро се очакваше, че легендата Христо Стоичков ще предложи нова фигура, която да си оспорва поста с Борислав Михайлов. Други пък смятаха, че самият Стоичков ще се кандидатира за президент на БФС.

Камата действително направи серия от срещи с клубове, но явно е получил индикации, че няма да постигне желания успех.

Водещи

Най-четени