Христо Стоичков: Защо "Бернабеу" да не аплодира легенда като Меси 16.10 | 11:30

Луис Суарес трябва да е титуляр срещу Реал Мадрид, смята Камата

От iNews.bg

Малко повече от седмица остава до първото Ел Класико за сезона между Реал Мадрид и Барселона на "Сантяго Бернабеу", а легендата на каталунците Христо Стоичков беше потърсен от испанското радио "Cadena Cope" за мнението си за две от звездите на Барса - Лионел Меси и Луис Суарес.

Камата предвиди, че аржентинецът ще забие поне два гола в предстоящия мач с Ейбар, а след това да подобри рекорда за най-много голове в Ла Лига на Телмо Сара.

Меси има 249 гола в испанското първенство, като след още три попадения ще изпревари легендата на Атлетик Билбао. Стоичков очаква това да стане в следващите два мача.

"Така както виждам нещата, Меси ще изравни рекорда още срещу Ейбар, вкарвайки два. След това ще подобри постижението с гол срещу Реал Мадрид. Защо "Бернабеу" да не аплодира легенда като Меси", попита Стоичков по повод думите на президента на испанския футбол, че може да се организира специален момент, в който Меси да бъде почетен на стадиона на Реал, при условие че счупи рекорда на Сара.

Що се отнася до Луис Суарес, Христо Стоичков е очарован от качествата на играча, като посъветва Луис Енрике да го пусне още в първия възможен мач - отново срещу Реал Мадрид.

"Луис Суарес е велик играч и ще помогне много на Барселона. Ако бях на мястото на Луис Енрике, щях да го пусна срещу Реал Мадрид", категоричен бе Стоичков.

Водещи

Най-четени