ЦСКА без отбор, но с нови екипи 05.07 | 15:09

"Червените" показаха екипировката си за новия сезон в "А" група

От Константин Симидчийски

Компанията Леджеа представи в седалитещо си в Помпей, Италия, новите екипи на ЦСКА, презентирани от невръстните Андреа и Денис Георгиеви.

Вероятно поради липса на футболисти, които официално да покажат пред медиите новите екипи, се е стигнало до варианта Леджеа да демонстрира произведението си чрез социалната мрежа Фейсбук.

В ЦСКА цари пълен хаос и все още няма никаква яснота около бъдещето на сегашното дружество, нито около дейностите на новоучреденото "ЦСКА 1923".

Знаменитата приказка "Новите дрехи на царя" в този случай може да се окаже много показателна, защото има вероятност да разберем по-късно през месеца, че "царят" всъщност е гол.

Днес сутринта се появиха подобни информации, че "Титан" закрива ЦСКА съвсем скоро.  На "Армията" в момента не могат да се преброят достатъчно футболисти, които да попълнят група за мач от А група.

Не е ясно изобщо дали отборът ще участва в първенството, въпреки че от БФС уточниха, че очакват "армейците" да използват връчения им лиценз и да започнат А група по програма срещу Локомотив (Пловдив) в първия кръг.

Все пак, самият факт, че има изготвени екипи за новия сезон може да се сметне за индикация, че "червените" имат намерение да ги използват в елитната ни дивизия.

Новите екипи препращат към историята, когато "армейците" са водели битките си по терена с червени фланелки и бели гащета. Отзад на яката и отпред на гащетата пише ЦСКА на кирилица, което е нововъведение спрямо предишните сезони.

Снимки на новите екипи на ЦСКА можете да видите в нашата галерия.

Най-четени