ЦСКА благодари на правителството за концесията на "Армията" 13.04 | 16:45

"Армейците" изпратиха официално благодарствено съобщение до медиите

От iNews.bg

Ръководството на футболен клуб ЦСКА изказа своята благодарност към министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, както и към цялото правителство, след като днес стана ясно, че ЦСКА ще получи стадион "Българска армия" и базата в Панчарево на клуба за срок от 20 години. От ръководството на "червените" са изключително доволни и на сайта на тима бе публикувано специално обръщение, което гласи:

С настоящото обръщение ПФК ЦСКА ЕАД изказва огромната си благодарност към министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, както и към цялото правителство, по повод предоставянето на стадион "Българска армия" и база "Панчарево" за безвъзмездно ползване в срок от 20 години.

Чрез вложените от Вас усилия, футболистите от първия отбор до подготвителните групи на ЦСКА, ще получат възможността да се развиват в отдавна желаните от нас европейски условия. Г-н премиер, с това свое решение, Вие сбъднахте много детски мечти, което ние дълбоко оценяваме.

Помощта оказана от министър-председателя е безценна за нас, защото инвестициите, които предстои да направи футболен клуб ЦСКА във въпросните бази, ще послужат като фундаментална основа, младите таланти на България да растат здрави, спортувайки в любимия клуб. Ето защо г-н Борисов, няма как да не сме признателни за постоянно адекватните и бързи действия, които предприемахте през цялото време на водените разговори.

Вашето правителство е единственото, което предприе конкретни грижи за спортните имоти, които ползва ЦСКА.

Ние - ръководителите, треньорите, футболистите и служителите в ПФК ЦСКА ЕАД, както и привържениците на отбора, уверяваме, че оценяваме оказаното ни доверие. Още веднъж - голямо благодаря г-н премиер. Заради бъдещето на българския футбол. Вие г-н Борисов отдавна доказахте, че сте неразривна част от него.

С уважение:
Председател на Надзорен съвет
на ПФК ЦСКА ЕАД
Димитър Борисов

Водещи

Най-четени