ЦСКА и Локо (Пд) оцеляха в драми с дузпи, сега идват Осиек и Копенхаген 30.07 | 10:12

ЦСКА посреща Осиек на националния стадион „Васил Левски“ в трети квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мачът е предвиден за 5 август (четвъртък) от 20:00 часа

От iNews.bg

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив ще разберат в понеделник в 14:00 часа вероятните си съперници в плейофния кръг на прага на групите на Лигата на конференциите, след като снощи в големи драми отстраниха с дузпи съответно латвийския Лиепая и чешкия Словачко.

Това ще се случи "през ръка" преди да са се изиграли мачовете срещу Осиек и Копенхаген. Шансовете и на ЦСКА и на Локо (Пд) са доста малки в срещите с хърватския и датския съперник, но все пак надежди има.

Пловдивчани ще бъдат леко облагодетелствани при жребия, тъй като ще участват в него с коефициента на датския отбор, а той е достатъчно висок, за да може двойката да е поставена при тегленето. Копенхаген е с коефициент 43.500, което го прави четвърти в целия жребий след Рома, Тотнъм и Базел.

ЦСКА обаче ще участва в тегленето със своя собствен коефициент, който е 8,000, което означава, че "червените" и Осиек ще са непоставена двойка в жребия.

На този етап е ясно, че ако ЦСКА успее да отстрани хърватите може да срещне Рома, Тотнъм или Рен, които се включват от този етап на надпреварата, както и победителя от следните двойки отбори:

Базел (Швейцария) – Уйепещ (Унгария) Пилзен (Чехия) – ТНС (Уелс) Гент (Белгия) – РФС (Латвия) Андерлехт (Белгия) – Лач (Албания) Астана (Казахстан) – КуПС (Финландия) ЛАСК (Австрия) – Войводина (Сърбия) Фейенорд (Нидерландия) – Люцерн (Швейцария) Карабах (Азербайджан) – АЕЛ Лимасол (Кипър) Макаби Тел-Авив – Търнава (Словакия) ПАОК (Гърция) – Бохемианс (Ирландия) Партизан (Сърбия) – Сочи (Русия) Апоел Беер-Шева (Израел) – Шльонск (Полша)

ЦСКА посреща Осиек на националния стадион "Васил Левски" в трети квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мачът е предвиден за 5 август (четвъртък) от 20:00 часа.

От УЕФА обявиха и кога ще се играе и другия мач на български отбор в този етап на турнира. Локомотив Пловдив ще посрещне Копенхаген в същия ден, но от 19:00 часа на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Срещата реванш на ЦСКА ще бъде последна по време от всички в Лигата на конференциите. Мачът в Хърватия ще се играе на 12 август и ще започне в 22:15 часа на градския стадион в Осиек.

Малко по-рано пък започва мача на Локомотив Пловдив в Копенхаген. На "Паркен" мачът е с начален час 21:00 часа.

Очаква се до края на деня да станат ясни реферите, които ще ръководят първите мачове на българските тимове.

Водещи

Най-четени