ЦСКА отнесе Локо (Мездра) в контрола 02.04 | 18:44

"Червените" победиха с 5:0 след добра игра на младите таланти в клуба

От Краси Киров

Отборът на ЦСКА спечели контролата с Локомотив (Мездра) с 5:0. Срещата се проведе в Мездра, а младите футболисти на "червените" изиграха много силен двубой и показаха че имат бъдеще в клуба.

Стойчо Младенов използва тази пауза, защото неговия тим няма да играе в следващия кръг и реши да даде шанс на някои футболисти. Антон Карачанаков и Григор Долапчиев се възползваха максимално от този шанс като бяха сред най-добрите в мача.

Първият гол в мача падна в 31-та минута, когато Здравко Илиев центрира към наказателното поле и там Григор Долапчиев бе точен с глава.

Веднага след това отново Долапчиев бе замесен в най-интересната ситуация след като технично преодоля защитник в наказателното поле и подаде на Ди Вани, и аржентинецът се разписа за 2:0.

Натискът на ЦСКА се засили и Карачанаков нацели гредата. През второто полувреме резултата стана класически след добра игра на Карачанаков, Галчев бе точен с глава за 3:0.

Малко по-късно Ереро се пребори за една топка и подаде на Карачанаков, който бе останал на празна врата за 4:0. Стойчо Младенов направи няколко смени като пусна в игра Марсиньо, който отбеляза пети гол след нов пас на Антон Карачанаков.

Стоян Колев бе безгрешен на вратата на ЦСКА и не позволи на домакините да отбележат почетен гол във финалните минути на мача.

Водещи

Най-четени