ЦСКА отрече информациите за пиянска изцепка на Спас Делев 05.04 | 15:52

Мартин Камбуров е под въпрос за следващия мач на "червените"

От Краси Киров

От ЦСКА опровергаха появилите си по-рано в медиите информации, че нападателят Спас Делев е нарушил спортния режим преди срещата реванш от четвъртфиналите в турнира за Купата на България срещу Локомотив (София).

"Червените" загубиха с 0:1 и отпаднаха от турнира, а след срещата тръгнаха слухове, че роденият в село Ключ футболист си е позволил да пренебрегне установения ред в ЦСКА.

Според информациите Спас Делев е бил в благоевградска дискотека заедно с капитана Иван Бандаловски, който не игра срещу Локо (Сф) заради натрупани жълти картони.

"Тази информация не отговаря на истината. Станало е недоразумение, защото Спас през цялото време беше на лагер с отбора", каза пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев на пресконференция днес.

Нападателят на ЦСКА Мартин Камбуров може да пропусне гостуването на Ботев (Враца) в среща от 20-ия кръг на А група. Срещата на стадион "Христо Ботев" във Враца е утре от 15:00 часа.

Камбуров е получил лощ удар в глезена на тренировка, което може да го извади от състава за мача с Ботев.

"Камбуров е с оток на глезена, беше изритан на тренировка. Днес ще видим какво е състоянието му", обясни старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов на пресконференцията си преди мача.

Извън групата на "червените" за визитата във Враца със сигурност остава нападателят Станко Йовчев, който продължава да лекува контузия.

Водещи