ЦСКА погаси задълженията си към Сливен и Йордан Лечков 29.07 | 13:20

Така "червените" ще получат право да картотекират новите си футболисти, ден преди финала за Суперкупата на България срещу Литекс

От Константин Симидчийски

Ръководството на ЦСКА погаси задълженията си към ОФК Сливен и ще получи разрешение да картотекира новите си попълнения за утрешния мач за Суперкупата на България срещу Литекс.

Вчера Изпълкомът на БФС взе решение да спре картотеките на играчите от селекцията на Милен Радуканов, като по този начин имаше опасност "армейците" да отидат в Бургас само с 18 футболисти в групата, трима от които вратари.

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов изрази искреното си възмущение от постъпката на БФС и заяви, че с удоволствие би платил колкото трябва, но не му е известно към кого са финансовите задължения и колко точно е сумата.

Днес "червените" са превели близо 300 000 лева в сметките на частен съдебен изпълнител Милен Бъзински и с това дългът на ЦСКА към ОФК Сливен е изплатен изцяло, информира БТА.

В крайна сметка излиза, че все пак мачът за Суперкупата ще се играе напълно нормално и ЦСКА няма да "излиза с набор '96", както заплаши вчера Димитър Борисов.

Водещи

Най-четени