ЦСКА представи трето ново попълнение 24.01 | 13:15

Венцислав Живков официално представи новото камерунско попълнение на "червените" Нджонго Присо

От Краси Киров

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков официално представи новото камерунско попълнение на "червените" Нджонго Присо. Това е трети трансфер на ЦСКА през зимната пауза след като преди това акостираха Карлос Диого и Анисе Абел.

Футболистът е на 23 години и играе на поста дясно крило. Присо идва от кипърския АЕК (Ларнака), а договорът му с ЦСКА е за 2.5 години.

"Червените" ще платят 300 000 евро трансферна сума на АЕК и 20 000 евро компенсация на бившия му тим - малтийския Валета.

"Договорът на Присо е за 2.5 години, всичко е уредено, както и личните му условия. От днес той е футболист на ЦСКА. Сумата е приемлива, не е голяма. Наблюдаваме този играч още от миналата година", коментира Венцислав Живков.

"Радвам се, че подписах с ЦСКА. За мен това е един от големите отбори в Европа. Знам, че има големи очаквания към мен, но това е нормално за такъв клуб. Надявам се да оправдая доверието. Нямам проблем с физическата подготовка, защото играех редовно в първенството на Кипър.

Миналото лято имах оферта от Левски, но тогава до трансфер не се стигна. Сега избрах ЦСКА, защото искам да спечеля титлата на страната през лятото", каза Присо.

Водещи