ЦСКА предупреди феновете да не вярват на лъжи 05.08 | 20:26

"Армейците" призоваха: Приемайте интригите и инсинуациите с безразличие

От Даниел Любомиров

Ръководството на ЦСКА потвърди на официалния си сайт голямата новина на деня, че "Титан" официално прехвърли собствеността на клуба на Лира Инвестмънтс.

Освен отва обаче "червените" предупредиха многобройните си привърженици да не вярват на "откровени провокации" от "творци, деятели и любители на интригата".

Причината за декларацията на сайта на "армейците" е новина от една телевизия, която информира, че Стоян Колев се чувствал "прецакан" като Мартин Камбуров в ЦСКА.

От щаба на "червените" посъветваха феновете да не вярват на подобни инсинуации и да ги приемат с безразличие.

Ето пълното съобщение от официалния сайт на ЦСКА:

Армейци,

по-рано през деня изнесохме информация, която бе приета със задоволство от червената общност в България. Като Клуб изразяваме задоволството си от факта, че нашите послания биват възприемани позитивно от всички, които истински и неподправено обичат ЦСКА.

Уверяваме Ви, че всяко едно съобщение, в което се обръщаме към Вас е носител на промяна в положителен аспект.

Ето защо се радваме, че Вие - истинските армейци не обръщате внимание и реагирате както подобава, а именно не отдавате значение на откровени провокации. Най-вече през изминалите седмици, любимият ни Клуб, бе заливан с инсинуации от най-различни творци, деятели и любители на интригата. Този пореден фронт на атака както обикновено има и своите флагмани. Ествествено това не подминава до известна степен и една медия, която обикновено изземва функцията на съдник без да търси истината.

Считаме, че в България трябва да има свобода на словото, а не на скалъпените информации, идващи от "приятел" на източника. Най-пресният случай е днешната тенденциозна "новина", касаеща футболиста от представителни отбор Стоян Коле.

Сигурни сме, че ще игнорирате подобни "сензации" така, както подобава - с безразличие.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Водещи

Най-четени