ЦСКА с равенство в първата контрола 25.06 | 19:09

"Червените" направиха 1:1 с тима на Криля Советов

От iNews

Отборът на ЦСКА направи равенство в първата си контрола от лятната подготовка преди началото на новия сезон в А група. "Червените" завършиха 1:1 с тима на Криля Советов, на лагера в Холандия.

Иван Стоянов отбеляза много красив гол за "армейците", а през първото полувреме вратарят на ЦСКА Стоян Колев спаси дузпа.

Стойчо Младенов заложи на експериметнален състав, който не създаде нито едно голово положение през първото полувреме. Криля Советов доминираше в началните минути и можеше да поведе в резултата, след като съдията отсъди дузпа за игра с ръка на Здравко Илиев.

Вратарят Стоян Колев обаче спаси удара на Драгун от бялата точка. След почивката старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи 10 смени и от титулярите остави на терена само Тони Силва.

Три минути след подновяването на играта Иван Стоянов откри резултата в полза на ЦСКА с хубав удар от 25 метра, който не остави шансове на вратаря на руснаците.

Малко по-късно Неманя Милисавлевич излезе на голова позиция, но стреля встрани от вратата. Десет минути преди края Криля Советов изравни след точно попадение на Александър Елисеев.

Следващата проверка на ЦСКА в Холандия е на 28 юни срещу белгийския Гент.

Вижте съставите на ЦСКА от двете полувремена в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени