ЦСКА се завърна от лагера в Турция 14.02 | 11:33

Йешич даде подробности около контузените Камбуров, Марсиньо и Карачанаков

От Краси Киров

Отборът на ЦСКА се завърна от подготвителния си лагер в Алания (Турция), който бе втори в южната ни съседка през тази зима.

Старши треньорът на "червените" Миодраг Йешич говори пред медиите на летище "София", като изрази задоволството си от условията на лагера, свършената работа и резултатите.

Също така стана ясно, че Антон Карачанаков със сигурност пропуска всички мачове от пролетния полусезон. Мартин Камбуров ще бъде възстановет от своята контузия. Новото попълнение Марсиньо, който счупи ключица, ще поднови тренировки след 3-4 седмици. 

"Доволен съм от лагера. Направихме всичко, което бяхме планували. Разбира се, никога не е толкова добре, че да не може да бъде още по-добре. Важното е, че вървим в правилна посока.

Съставът за пролетния полусезон вече ми е ясен. В контролите дадохме възможност на всички да играят, но има още две контроли до подновяването на първенството срещу Войводина и срещу Монтана и там вече някои ще играят повече за сметка на други", коментира сръбският специалист.

Сърбинът загатна, че може още някой да отпадне от основната група до подновяването на първенството в А група.

"Засега никой няма да отпада, но до подновяването на първенството може да се разделим с още някой играч.

Жалко, че Спас Делев и Игнасио Варела се присъединиха по-късно към отбора, но имат още две седмици да наваксат изоставането си в подготовката", каза още Йешич.

Водещи

Най-четени