ЦСКА се прибра от Либия 23.02 | 19:00

"Армейците" кацнаха днес на летище "София", след няколкодневното си турне

От Константин Симидчийски

Отборът на ЦСКА се завърна от турнето в Либия, където тимът спечели "Купата на мъчениците" на тристранния турнир с участието на местните Ал Ахли и Ал Насър, информира БТА.

"Червените" кацнаха на летище "София" без новото си попълнение Нджонго Присо, който е получил почивка и ще поднови тренировки в понеделник.

От клуба не обявиха официално каква е съдбата на двамата румънски футболисти на проби Джорджиан Паун и Николае Мушат, но почти сигурно двамата ще бъдат освободени.

"Ако пристигнат нови играчи, ще бъде добре. Всичко е въпрос на организация на ръководството", каза старши треньорът Димитър Пенев на летище "София".

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов даде отлична оценка на организацията на турнето в Либия. Борисов за пореден път успокои феновете да не се притесняват за лиценза на клуба.

Междувременно испанският халф на Реал Сарагоса Антонио Томас премина медицински прегледи в Първа градска болница в София и вече може да подпише договора си с ЦСКА, информира БТВ.

 27-годишният играч, който има 121 мача в Примера дивисион, е показал добри резултати на тестовете и съвсем скоро ще се присъедини към новия си отбор.

Водещи

Най-четени