ЦСКА уреди 4-ия си нов играч, 8 души напускат "Армията" 07.01 | 12:24

Георги Илиев - Майкъла представи последните новини около "червените"

От iNews.bg

Горан Галешич е поредното ново попълнение в състава на ЦСКА, разкри временният наставник Сашо Борисов, който днес изведе "червените" за първата тренировка за годината.

Полузащитникът от Босна и Херцеговина преминава днес медицински прегледи и утре в 15:00 часа ще бъде представен официално заедно с другите нови в ЦСКА - Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венцислав Василев.

Освен четиримата футболисти, на пресконференцията утре ще бъде представен и новият старши треньор на "червените" Миодраг Йешич, разкри изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев.

Общо 30-ина футболисти се включиха в традиционния за началото на годината крос в Борисовата градина. В групата бе и звездата Мишел Платини, който самоволно излезе във ваканция през декември без разрешението на ръководството.

ЦСКА ще се раздели с 8-те футболисти, присъстващи в "черния списък" на Стойчо Младенов.

Изпълнителният директор на "армейците" Георги Илиев - Майкъла обяви днес, че въпреки раздялата с Екзекутора, нарочените за изгонване футболисти ще напуснат клуба.

"Част от тези състезатели в момента са тук. Днес може да ги има, но утре да ги няма", заяви многозначително Майкъла днес пред журналисти.

"Със сигурност ще съдим Саид Хюсеинович и ще искаме обезщетение, защото имахме договор с него. Дойде, говорихме и подписа, след което се озова в Динамо (Загреб)", поясни още Георги Илиев.

Все още не са ясни имената на всичките 8 играчи, които ще напуснат "Българска армия", като един сигурен такъв е Тасио.

Нападателят има лични проблеми, които са достатъчно сериозни, за да му издействат разтрогване на договора с 31-кратните шампиони.

Иначе Майкъла разкри, че ще продължи да отговаря за селекцията на "червените" и за договорите на новите играчи.

По този начин той самият ще минимизира шансовете да се стигне до нови "мениджърски интриги", които да доведат анонимници със статута на звезди на "Армията".

Водещи