ЦСКА ще внимава на кого дава високи заплати 21.12 | 11:13

"Червените" ограничават разходите за възнаграждения

От Даниел Любомиров

ЦСКА планира да намали бюджета си за заплати от следващата година, като не предлага толкова високи възнаграждения на играчи със съмнителни качества.

"Червените" вече се опариха по такъв начин с привличането на свободните агенти Мамади Сидибе, Браян Хауърд и Омар Косоко, които са сред 7-те футболисти, с които старши треньорът Стойчо Младенов ще се раздели през януари.

Изпълнителният директор Александър Тодоров даде повече подробности около политиката на клуба през зимния трансферен прозорец.

"Ще взимаме предимно свободни агенти, а също така ще привлечем още няколко момчета от школата, за да запълним бройката", разкри Тодоров на коледното празненство на клуба.

"През януари е по-трудно да намериш свободни агенти, но въпреки това има такива достатъчно. Все пак, повечето футболисти си имат договори поне до лятото и това прави търсенето по-трудно.

Ако привличаме само свободни агенти, няма да сме натоварени с бюджета, просто искаме да го стегнем по отношение на заплатите. На този етап няма да се разделяме с повече футболисти", каза още изпълнителният директор на ЦСКА.

Водещи

Най-четени