ЦСКА ще предложи договор на мароканеца Хадад 12.02 | 17:00

Почти сигурно африканецът ще остане на "Българска армия", заздравявайки защитата на 31-кратните шампиони

От Константин Симидчийски

Мароканският бранител Илиас Хадад най-вероятно ще получи предложение за договор и ще остане в редиците на ЦСКА. За това намекна и наставникът на "армейците" Димитър Пенев, който след вчерашната контрола с Рапид Букурещ призна, че е останал доволен от изявите му.

На практика мароканецът с холандски паспорт се възползва от своя втори шанс на "Българска армия". В самото начало Хадад не впечатли ръководството на ЦСКА и бе пуснат да си върви, но с оглед на настъпилата криза в дефанзивен план, Димитър Пенев и Дуци Симонович решиха да му дадат още една възможност.

Както е известно, хванатият с допинг Костадин Стоянов е сериозно контузен и не се знае кога ще поднови тренировки, като не е добро физическото състояние и на Апостол Попов. Всички вече знаят и за фиаското с уругваеца Карлос Диого, който гордо позира с фланелка на ЦСКА, а в последствие се оказа, че няма никакво намерение да играе в България.

В случай, че Илиас Хадад подпише договор с ЦСКА, той ще се превърне в третото зимно попълнение на клуба, без да броим Карлос Диого. Проби продължава да кара и французинът Стефан Тико, за когото тепърва ще се решава.

Водещи