ЦСКА ще се раздели с някои от основните си футболисти 11.01 | 11:46

Венци Живков успокои феновете, че в тима ще бъдат привлечени класни попълнения в търсене на шампионската титла

От Краси Киров

Тази сутрин за Турция заминаха изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков, футболистът Спас Делев и неговия агент Николай Жейнов.

Тримата ще договорят финалните щрихи по договора и споразумението между двата клуба ЦСКА и турския Мерсин.

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков обяви на летище "София", че "червените" може да се разделят с още някои от основните футболисти на отбора, защото има оферти в клуба. Също така Живков успокои феновете, че ще бъдат привлечени много класни футболисти, които ще решат шампионата в полза на ЦСКА.

"Ние Имаме конкретна оферта. Мисля, че нещата ще се случат.  Спас заслужава не 1 милион долара, а много повече. В ЦСКА винаги има оферти за футболисти. Ще преценим, с кого да се разделим до края на подготовката. Разделяме се с основни футболисти, които решиха пролетния сезон.

Имаме предложения за също така много добри футболисти, които смятам, че ще решат първенството в наша полза и ще станем шампиони. Очакваме още футболисти на лагера в Гърция. Не искам да им разкривам имената," заяви Живков.

Агентът на Спас Делев - Никола Жейнов пък добави, че ще се опита да издейства договор за своя агент за срок от 2,5 години, вместо исканите от Мерсин 3,5 години.

"Има няколко дребни детайли по договора, които трябва да доуточним. Но 90% всичко е ясно. Трябва да мине медицински преглед. Турският клуб иска договорът на Спас да бъде за 3,5 години, но ние искаме да 2,5," заяви Жейнов.

Водещи

Най-четени