Циклонът "Бранко" връхлита Белград за Партизан - Лудогорец 06.08 | 18:16

Очаква се сериозна буря по време на решителния мач

От iNews.bg

"Червен код" за опасност от лоши метеорологични условия е обявен в по-голямата част от Сърбия. Причината е циклонът "Бранко", който се е насочил към западната ни съседка и се очаква да я връхлети с проливни дъждове и ураганни ветрове.

От днес в много области на Сърбия валят дъждове, а прогнозите са те да се усилват с напредването на деня.

Органите за сигурност в западната ни съседка са посъветвали хората да не напускат домовете си или да го правят в краен случай.

Очакванията на метеоролозите са, че Белград също няма да бъде подмината от бурята, което повдига въпроса за провеждането на реванша между Партизан и Лудогорец от 3-ия кръг на Шампионската лига, който трябва да се играе тази вечер на стадион "ЮНА" в сръбската столица.

Двубоят е с начален час 21:45 часа, като всички билети за него отдавна са разграбени и се очаква на арената да има 30 000 души.

Прогнозите са за пороен дъжд над Белград в този часови пояс, което ще затрудни максимално двата отбора. Засега не се коментира евентуално отлагане на двубоя.

Лудогорец и Партизан завършиха при резултат 0:0 на в първия мач в Раград преди седмица. Победителят в сблъсъка си гарантира поне 2.1 милиона евро от наградния фонд, както и възможност за влизане в груповата фаза на Шампионска лига.

Водещи

Най-четени