ЧСИ погна Любо Пенев, разпродават му имоти на морето за над 1 милион лева 15.07 | 15:12

Бившият селекционер на България отдавна си има проблеми с банки, на които дължи баснословни суми

От iNews.bg

Сериозен проблем се е стоварил върху главата на бившия треньор на ЦСКА и националния отбор на България Любослав Пенев. Наставникът е на път да загуби имоти за над 1 милион лева.

Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продажба имоти на Любослав Пенев, които се намират на доста апетитно място, съобщава gong. И трите парцела, които са обявени за продажба, се намират в с. Синеморец, община Царево, Бургаска област.

Първият е с площ като урбанизирана земя от 4750 (четири хиляди седемстотин и петдесет) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цена на парцела е 380 000 лева.

Вторият имот е с площ като урбанизирана земя от 4443 (четири хиляди четиристотин четиридесет и три) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Стартовата цена е 355 440 лева.

Третият парцел е най-скъп. Той е с площ като урбанизирана земя от 4926 (четири хиляди деветстотин двадесет и шест) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цета е 394 080 лева.

Това означава, че ще бъдат разпродадени имоти на Пенев за повече от 1 милион лева.

Водещи

Най-четени