Чакмаков: ЦСКА трябва да стане акционерно дружество 05.11 | 08:47

Председателят на "ЦСКА Завинаги" разкри какви ангажименти е поело сдружението към клуба

От Мариян Найденов

Председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков бе гост в предаването "Пред банята" по TV7, където говори за бъдещите планове на водената от него организация, като наблегна най-вече на течащите в момента ремонти на ДЮШ и на стадион "Българска армия".

Чакмаков разясни, че той и партньорите му от "ЦСКА Завинаги" са обещали да приведат в ред базата и на този етап не са поемали ангажимент към представителния отбор.

Бизнесменът внесе и повече яснота по това кога ще бъдат завършени ремонтите на секторите "А" и "Г" на "Армията"

"Не се изживявам като спасител. Последните години много хора ме помолиха да се ангажирам с клуба, защото имам бял бизнес и доходите ми са ясни. Не съм обвързан с бивши ръководства.

Учредители на "ЦСКА Завинаги" са 60 души, които решиха да се опитат да помогнат на клуба. Първата ни цел е да опитаме да оправим базата, не се ангажираме с представителния отбор.

Сектор "А" започнахме да го правим на добра воля. Нашето сдружение е с обществена полза. Ние нямаме печалба. Тук сме хора, които си даваме личните пари и искаме да покажем, че можем да направим нещо и започнахме със сектора.

Предишното ръководство е направило само ВИП зоната, по техния проект трябваше има и голямо игрище. Ние обаче правим съвсем различен проект. Което е направено досега е направено и толкова. Ние започваме нещо ново. Възстановяваме стадиона седалка по седалка.

Сектор "Г" трябва да е готов около 1 май. Трябва да се отвори втори вход, да се направи нова тоалетна. Проектите са вкарани в общината и чакаме да бъдат одобрени по етапния ред", обясни Чакмаков.

Какво каза още синът на легендата Нако Чакмаков за плановете и амбициите си в ЦСКА вижте в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени