Шарапова за "имитаторите" Гришо и Ноле: Вижте ги тези клоуни 22.06 | 12:35

Рускинята прие шегите на двамата тенисисти с чувство за хумор

От Мариян Найденов

Ракета номер едно на България Григор Димитров и най-добрият тенисист в света в момента Новак Джокович направиха страхотно шоу на демонстративния турнир "The Boodles", който се провежда на кортовете в Стоук Парк в Бъкингамшир (Великобритания).

Сърбинът спечели битката с 5:7, 6:3, 10:7, но двамата съперници подлудиха публиката най-вече с впечатляващите си актьорски заложби, които демонстрираха през целия мач.

В неговия край дойде и един от най-интересните моменти за зрителите по трибуните. Водещата помоли двамата да имитират приятелката на Григор Мария Шарапова.

Българинът се зае с това да демонстрира как тя се готви за начален удар. Седна на стола, сложи хавлия на колене, а после тръгна към мястото за изпълнение на сервис без да настъпва нито една от линиите. Именно това е един от ритуалите на Маша.

Джокович пък започна с типичните за рускинята намествания на косата, ситни стъпки, стиснати юмруци и разбира се с характерния пронизващ писък след всеки удар.

Действията на двамата зевзеци нямаше как да останат скрити от самата Мария Шарапова, която прие всичко с чувство за хумор.

Руският секссимвол публикува в личния си профил в социалната мрежа Twitter линк към видео с "представлението" на Гришо и Ноле, под който написа следния текст: "Вижте тези два клоуна".

В свое скорошно интервю пък Григор Димитров призна, че не му е никак лесно във връзката с Маша.

ВИДЕОТО с "имитаторите" Гришо и Джокович може да видите в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени