Шах за Роналдо, делото за изнасилване претърпя обрат 04.08 | 12:57

Както е известно, учителката Катрин Майорга твърди, че през лятото на 2009 година е имала насилствен сексуален акт с Кристиано Роналдо

От iNews.bg

Мегазвездата Кристиано Роналдо спечели голямата битка и ще се размине без криминално преследване заради обвиненията в изнасилване от Катрин Майорга. Той обаче не успя в иска си да бъде прекратено делото срещу него. Така португалецът ще бъде съден в публичен процес".

Майорга, която твърди, че е била изнасилена от петкратния носител на "Златната топка" в хотелска стая в Лас Вегас през 2009 г., настоява за компенсация от 165 000 паунда за нанесени морални вреди.

Адвокатският екип на Роналдо се опита да превърне процеса от публичен в такъв при закрити врати, тъй като това допълнително щяло да повлияе негативно на репутацията на футболиста.

Съдията обаче реши, че цялата информация по случая вече е известна на обществото и няма какво повече да наруши имиджа на португалския футболист.

Както е известно, Катрин Майорга твърди, че през лятото на 2009 година е имала насилствен сексуален акт с Кристиано Роналдо.

След това португалецът е платил 295 000 паунда за потулване на случая, след като разбрал, че има подадена жалба за изнасилване. Тогава Майорга не е назовала името на нападателя си, а полицията в Лас Вегас е затворила случая, след като се е загубило важно видео доказателство.

Водещи

Най-четени