Шефовете на Левски притеснени, че Жереми Петрис ще предаде клуба и ще подпише с ЦСКА 22.11 | 12:05

Бекът беше пред приключване с футбола и според слуховете е работил в ресторант, когато получи поканата от Левски, която го върна терена

От iNews.bg

Защитникът на Левски – Жереми Петрис – готви бягство в ЦСКА-София! Това подозират "сините” шефове, които са дочули, че французинът е в много добри отношения с част от "червените” футболисти. Това било подпечатано от секретна снимка, на която Петрис позира с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на "червените”, пише "Мач Телеграф".

Бранителят, който иска многократно увеличение на заплатата, за да преподпише договора си със "сините”, дори е бил разпитан от ръководството за евентуални преговори с ЦСКА-София на Ганчев за договор от лятото. Жереми Петрис твърдо е отрекъл, че разговаря с "червените”. Той е уточнил, че все още не знае къде ще продължи кариерата му, ако не преподпише. Това обаче не е свалило съмненията от "сините” шефове.

Припомняме, че Петрис беше пред приключване с футбола и според слуховете е работил в ресторант, когато получи поканата от Левски, която го върна терена. Защитникът по неофициална информация взима 3500 евро месечно към днешна дата, а настоява за 17 000 евро, за да преподпише. Ръководството на "сините” няма никакво намерение да дава такава огромна заплата на французина. Много е вероятно, ако до януари 2024 година той не е преподписал, собственикът на Левски Наско Сираков да изпълни заканата си и да го забие трайно на пейката.

Днес сините излизат в 1/16 финал за Купата на България в Русе. Там те ще срещнат местния Дунав. Двубоят е с начален час 18:00. "Сините” са пределно мотивирани да продължат напред и да запишат първи успех от един месец насам. За последно тимът на Николай Костов надделя над Черно море (1:0) на 22 октомври, след което нареди две загуби и две равенства.

Най-четени