Шокиращи кадри показаха, че Гаскойн е на ръба 11.07 | 15:55

Бившият английски национал колабира до кофа за боклук, отново губейки битката с алкохола

От Константин Симидчийски

Една от големите легенди на английския футбол – Пол Гаскойн, отново е на ръба. Газа изглежда по-зле от всякога, а близки до него предричат, че някогашният идол на Острова може да си отиде до броени седмици, губейки тежката битка с алкохола и зависимостта.

Британските таблоиди разпространиха шокиращи снимки, на които се вижда абсолютно безпомощният Гаскойн, лежащ безжизнен до кофа за боклук пред хотела си в Ръсел Скуеър.

До Гаскойн лежат и патериците, с които някогашният футболен бог се придвижва след операция на бедрото, като бившият английски национал не показва каквито и да е признаци на живот.

Популярният крикет играч Рони Ирани, който съдейства за приемането на Гаскойн в рехабилитационна клиника по-рано тази година, сподели, че се страхува от най-лошото.

"Всеки ден хора умират от алкохолна зависимост. Надяваме се, че това няма да е случаят с Пол. Не бива да се отказваме от борбата, но сега въпросът е дали неговото тяло има сили отново да се пребори. Той има и психични проблеми, които правят всичко това много трудно за него", цитиран бе Ирани.

Снимките с безпомощния и безжизнен Гаскойн можете да видите в материала на Sporta.bg.

Водещи

Най-четени