Ще бием Лудогорец, обеща треньорът на Стяуа 18.08 | 14:45

Константин Гълка е оптимист за сблъсъка

От iNews.bg

Наставникът на Стяуа Константин Гълка заяви, че е отпимист за предстоящия двубой с Лудогорец от плейофите за влизане в Шампионската лига.

Утре вечер румънският колос посреща "орлите" в столицата Букурещ, като се очаква над 30 000 души да подкрепят "синьо-червените" в сблъсъка.

Константин Гълка довери, че е респектиран от класата на Лудогорец, но изрази убеждение, че неговият тим е по-класният в случая.

"Това е най-важният мач в моята треньорска кариера досега, но се надявам, че занапред ме чакат още много такива срещи", заяви специалистът.

"Убеден съм, че ще се класираме в групите на Шампионската лига. Въобще не мисля за Лига Европа. Разполагаме със силен отбор и мястото ни е в Шампионската лига. Имахме съгледвачи на последните три срещи на Лудогорец. Мога да кажа, че съперникът разполага с много добър отбор, при който има отлична взаимовръзка между отделните линии. Българите имат много бързи и технични футболисти, обичат да задържат топката и умеят да разиграват добре в средата на терена", добави Гълка.

Водещи

Най-четени