Ювентус без най-добрите си играчи срещу Байерн 15.03 | 16:21

Цели четири от звездите на тима отпадат за реванша в Шампионска лига

От Даниел Любомиров

Неприятните новини за феновете на Ювентус постепенно преминаха в откровено ужасяващи, след като стана ясно, че "Старата госпожа" ще излезе на "Алианц Арина" срещу Байерн в крайно осакатен състав.

Големите звезди на отбора Пауло Дибала, Джорджо Киелини, Клаудио Маркизио и Марио Манджукич ще пропуснат реванша от осминафиналите в Шампионска лига. Юве позволи на тифозите си да мечтаят, след като от 0:2 стигна до 2:2 в Торино в първия двубой и демонстрира мъжество след почивката.

Сега обаче не се вижда как "бианконерите" ще могат да се противопоставят на Баварската машина. И докато за Манджукич и Киелини бе ясно малко по-рано, че няма да са на разположение, то травмите на Дибала и Маркизио наистина шокираха всички в Ювентус.

Масимилиано Алегри използва експериментален титулярен състав и в реванша от полуфиналите в турнира за Купата на Италия, като бе размазан от Интер с 3:0. Без толкова много звезди е още по-спорно как Юве би се държал на терена след далеч по-класни футболисти от тези на "нерадзурите".

Водещи

Най-четени