Юнайтед с нова издънка в 90-ата минута 24.11 | 20:09

Възпитаниците на Мойс пак допуснаха равен в края

От Иво Вецев

Манчестър Юнайтед изненада за пореден път неприятно феновете си, след като при гостуването си на Кардиф в Уелс допусна две фатални грешки, които доведоха до 2:2 срещу новата в английската Премиършип.

Това беше 6-и пореден двубой на "червените дяволи" без загуба в първенството, но и втори в тази серия, когато възпитаниците на Мойс допускат гол в 90', което коства 4 точки на отбора - точки, с които сега отборът щеше да е на 2-о място.

Иначе двубоят почна отлично за гостите, които чрез Рууни откриха още в 15', но след това юношата на клуба Фрейзър изравни за домакините в 32'. Все пак капитанът Евра успя да даде нов аванс на своите, след като засече центриране на Рууни.

През втората част домакините натиснаха, но голът падна чак в 91', а Ким беше героят за домакините, след като беше изпуснат от защитниците на Манчестър Юнайтед.

Благодарение на тази издънка "червените дяволи" остават на 6-о място с 21 точки - колкото има и Евертън. Лидерът Арсенал е на 7 пред тях, а Кардиф е на 15-о място с 13 пункта.

Водещи

Най-четени