Юп Хайнкес: Извадихме късмет 14.03 | 09:27

"Смятам, че всички трябва да си извадим поуки след представянето ни тази вечер. В крайна сметка продължаваме напред, но с насинено око", коментира треньорът на Байерн след загубата от Арсенал с 0:2

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес призна, че отборът му е извадил голям късмет с класирането си за четвъртфиналите в Шампионската лига, след като баварците трепериха срещу Арсенал до самия край.

Снощи "артилеристите" бяха много близо до чудото, побеждавайки германския гранд с 2:0 в реванша на "Алианц Арена", но в крайна сметка отпаднаха, благодарение на загубата с 3:1 в първия мач в Лондон.

След срещата Хайнкес разкритикува представянето на своите футболисти, заявявайки, че нещата въобще не са се развили по план.

"Смятам, че всички трябва да си извадим поуки след представянето ни тази вечер. В крайна сметка продължаваме напред, но с насинено око", коментира германският специалист пред ZDF.

"Ранният гол на Арсенал ни се отрази много зле, като разстрои ритъма ни на игра. Не бих казал, че бяхме изненадани, но във всеки случай бяхме доста смутени. Въобще не успяхме да намерим стила си на игра.

Този мач трябва да ни служи като пример, че никога не си се класирал, преди да са изтекли всичките 90 минути", добави разочарованият треньор на Байерн.

"Днес се видя, че Шампионската лига е съвсем различен турнир от Бундеслигата" завърши Юп Хайнкес.

Сега Байерн чака жребия за четвъртфиналите, който ще се тегли в петък (15 март) в централата на УЕФА в Нион (Швейцария).

Водещи

Най-четени