еСпортовете са едни от най-предпочитаните в сайта на WINBET 03.09 | 08:00

От iNews.bg

WINBET e повече от популярен букмейкър у нас. Той разполага с уникална селекция от спортни дисциплини, представени от множество международни и национални лиги, както и огромен обхват от маркети за всяко едно събитие. Но наред с класическата си спортна програма, в WIN BET можете да заложите и на електронни спортове. Това е напоследък доста любима сфера за изява сред българските играчи. Всъщност, ако трябва да сме точни, еСпортовете са полярни у нас не само за поставяне на залози с реални пари, но и за практикуване.

Именно фактът, че България е представяна от доста добри играчи в сферата на електронните спортове, е една от причините и да се поставят толкова много залози на тях. И от WINBET разбраха това веднага. Ето защо в страницата ще намерите не просто залози на електронни спортове, ами и цял отделен раздел, посветен на тях. Още сега можете да го видите. Отворете страницата на WINBET и погледнете в горната част на екрана. Там ще видите и основното меню на оператора. А между двете секции – промоции и виртуални – се намира секция eSports. Именно в нея почти по всяко време от WIN BET пускат невероятни оферти за залагане на събития в категория електронни спортове. Веднага отбелязваме, че нерядко има и опции за залози на живо.

Според официални представители на оператора WINBET именно електронните спортове са сред най-често избираните дисциплини на сайта. Ако вземем под внимание факта, че платформата е еднакво популярна и сред опитните играчи, и сред начинаещите, веднага можем да направим извода, че eSports са повсеместно предпочитани за поставяне на прогнози с реални пари. Още сега, ако влезете в тази секция ще намерите десетки събития, на които да заложите. Ако прегледате коефициентите на мачовете и отделните маркети, ще се убедите, че те са доста по-високи от средното ниво за пазара. И като казахме маркети, да, ето ви още един факт: пазарите в секцията с електронни спортове в WIN BET са разнообразни и винаги много на брой. Можете да залагате на различни неща и в различни категории – FIFa, 1Win, Riders и редица други известни за сектора лиги.

Макар да няма постоянно конкретен бонус, предназначен за eSprots маниаците, те по никакъв начин не са ограничени да ползват част от промоциите в WIN BET за своите залози на електронни спортове. В момента в сектор Промоции на сайта, между другото, ще намерите огромно разнообразие от интересни бонуси. И добрата новина е, че точно сега от компанията имат промоция, обвързана със залозите за електронни спортове. Става въпрос за Happy Hour eSports. Тази оферта ви предлага кеш награда в определен период от време всеки понеделник. Интересно е, че големите лиги в сектора с електронни спортове често започват от понеделник, така че няма как да пишем още една положителна точка в активите на WINBET в частта с eSports.

Ако обичате електронните спортове, задължително се пробвайте в този оператор. А ако те все още са ви непознати, но все пак интригуващи, прочетете още за популярността на еСпортовете, за да ги разберете. Със сигурност, рано или късно ще ви станат интересни, ако по принцип сте почитатели на спортните залози.

 

Водещи

Най-четени